- Smile

Idag var jag hos doktorn, gick faktiskt bra, känns skönt att det är över :)
Och imorgon så åker jag till Norrland :) ska fan ta och sova snart, måste upp runt 5 halv 6 :( men det är det värt :)

Tova kommer sakna dig <3

So long.

- it`s just.

Ja den här dagen är en dag ingen kommer glömma av olika anledningar.
Den här dagen brukar fyllas av saknad för många. Heaven is a place nearby.


Men idag är även dagen då en vän (har inte träffat henne på länge) fyller år, grattis bella :) Vi saknar dig!

Är tom med ord idag, är väldig tankspridd, tycks inte få ordning på mina tankar.

Men systeryster befinner sig nu i Amsterdam.
Saknar dig! <3

So long.

- That’s some miles away from the truth

Igår kväll var ingen bra kväll. Mådde piss, var jätte irreterad och arg, ville bara ta och krossa all porslin och glas vi har. Anledningen till att jag mådde så, visste jag, vilket gjorde mig ännu argare, vill inte falla tillbaka, men forsätter ändå att tillåta mig det.
Har inte haft det så här på veckor.
Och som alla andra gånger den senaste tiden jag mår såhär, kom saknaden efter en person, förstår inte varför jag tänker på han vid dom här tillfällerna, annars finns han inte i mina tankar. Kan det vara för att vid en längre tid fann jag alltid tröst och trygghet hos han? Även om det bara är för en liten stund han är i tankarna, stör det mig.

Hatar min mattelärare, han verkar vara så jävla stödig, typiskt, hatar matte och inte gillar jag det mer för att ha ett arsle till lärare. Däremot verkar min engelska lärare underbar :)

Har under en längre tid tänkt mycket på vad jag vill göra utav mitt liv. Har alltid velat jobba som designer, eller bara något inom mode överhuvudtaget. Senare kom jag och tänka på att när jag pluggar vidare skulle jag vela ta författarlinje. För det är något jag gillar att göra. Funderar på fall jag ska satsa på något som inkluderar dem båda? lite som Carrie Bradshaw i Sex and the city. Men men har tid för att fundera vidare på det.
Det känns så sorgligt att jag egentligen skulle ha tagigt studenten det här året, men så blir det inte. Så här hade jag inte planerat, men inget i livet blir direkt som man vill, vilket jag finner konstigt, är det inte vi som styr våra egna liv?

So long.

- Seasons may change, winter to spring

Ångest drömmarna har kommit tillbaka. Förstår inte varför, har inte haft dom på flera månader.
Kan det vara för att jag börjat slarva? eller för det är dags att träffa doktorn snart?.
Det ända jag vet är att jag vaknade med en otrolig ångest och var livrädd att drömmen hade hänt på riktigt.
När ska jag komma ur detta? eller rättare sagt när vågar jag det.
En del av mig vill så gärna, men den andra delen är livrädd för hur det ska bli.

Näst vecka så är det dags för att träffa doktorn, vill inte, alltid lika nervös för vad de kommer säga och inte säga.

Men de bra nyheterna är att vid den här tiden nästa vecka är jag i Norrland! :)


Dennis Saknar dig!

Boys jag drar mig!

- two in one.

Ett citat jag verkligen fallit för: "Love is friendship on fire".

I lördags så åkte jag och Tova (senare kom även Nicko) till hennes ex Rikard, vars kompis peter som hade en mindre fest.
Vi kanske inte var med världens roligaste men vi hade det kul ändå :) , Jag och tova var oslagsbara på singstar! Vi blev slagna typ två gånger och då var det bara med typ 100 poäng, men när vi vann så vann vi med typ 1000-2000 poäng! Tova vi rockade!

I söndags (igår) så var det filmkväll med Tova och pojkarna (Johan och Tintin). Vi kollade på "Awake"  som är en av dom bästa filmerna jag vet, senare blev det "arkiv-x" filmen. Den hade vi en mindre diskussion om, vi hade förväntat oss att det skulle handla om något mer övernaturligt, men där hade vi fel. Senare blev det skitsnack på Tovas altan :)

haha när jag och Tova skulle upp till centrum för handla för filmkvällen, möte vi en liten kille och tjej som behövde hjälp att ta ner sina cycklar från en trappa, och den lilla killen var bedårande, efter vi hade hjälpt honom ropade han "Hej då sötnosar!"
Senare när vi var i centrum träffade vi på honom igen, och han kaxade lite mot Tintin och Johan :) och när vi skulle gå ropade han på mig och Tova, bad oss att böja oss ner, ställde sig på tå och gav mig och Tova en varsin puss på kinden, sedan ropade "hejdå sötnosar" haha ett riktigt litet charmtroll var han :)

Nu är det inte långt kvar tills jag far till Norrland! Längtar!

Boys jag drar mig!

- I'll make it better than it ever was


" I'm alive but I'm losing all my drive, Cause everything we've been through
  And everything about you, Seemed to be a lie, A guiltless twisted lie
  It made me learn to hate you ,Or hate myself for letting it pass by, All I have to say is goodbye
  We're better off this way
"

Stämmer in så jävla bra, men då visste jag inte bättre.  Ni som känner mig, vet vad jag menar.

Sådär ja, nu är syster åkt iväg. Det är konstigt med tanke på hur mycket jag redan saknar henne. Hon har bara varit borta i några timmar, vilket jag i vanliga fall inte skulle känna saknad, men eftersom jag vet att hon kommer vara borta så länge saknar jag henne nåt hemskt. 
Jag och Denise har alltid sett varandra mer som tvillingsystrar, för det skiljer bara exakt 1 år och 1 månad mellan oss. Man märker att vi är mer som det, för fall Denise mår dåligt mår jag dåligt och tvärtom. Igår när hon hade resfeber, så kännde jag oro, och hade fjärilar i magen.

Idag så skulle jag följt med Tova och Katrin på råttutställning, men när jag vaknade var jag illamående, vilket har hållt i sig. Men hoppas det blir bättre till kvällen, det är ju lördag!

Planen med min födelsedag var att åka på kryssning, men fick reda på igår att dom höjt åldergränsen från 18 till 21 på vardagar, så den plan gick i stup, irreterande! Men bara jag är med mina kära, så spelar det ingen roll vart vi är, vi kommer ha kul ändå :)


Du är min tvillingsjäl!

Don't tell me I will make it on my own

- To live and die by our own rules

Sådär ja nu har jag en ny blogg :)

Anledningen till min nya blogg, fins inte direkr någon andledning egentligen. Men har aldrig riktigt gillat namnet på min förra.

Så nu ska jag verkligen försöka att skriva mer, nu när jag har en ny :)

Imorgon så åker min kära systeryster på sin tågluffning genom Europa, har blandade känslor för det, visst så är jag glad för henne, för hon kommer att ha det kul och det kommer säkert bli en minnesvärd resa för henne. Men är ledsen att hon åker för att jag kommer sakna henne, och hönsmamma som man är, så kommer jag oroa mig, för att nåt kommer hända. Men försöker tränga bort alla negativa tankar, (är också avundsjuk, vill också luffa genom Europa ju)

Boys jag drar mig ;)

RSS 2.0