Grattis!

Stort grattis till min älskade systeryster Denise, som kom in på universitetet, det har alltid varit hennes dröm och nu har den gått i uppfyllelse! Är så stolt över dig! Älskar och saknar dig!
Måste självklart gratulera lilla Malin, som också har kommit in på ett universitet, GRATTIS! Dessutom kommer hon flytta till gävle - Nu bor hon i norrland - så det blir nära och bra. Älskar dig!

here we go

Sådär ja, nu är det första dagen på dunderveckan!


Can´t hardly wait

Åååå vad jag längtar tills beben kommer! vill bara handla massor av babykläder till h*n. Syster har sagt att h*n börjat sparka väldigt mycket nu, vill ju också känna det!!


Ashamed of what you feel

Okej, så det var ungefär en månad sen jag skrev :/

Dom fem veckor Anna var hemma i stockholm var helt underbara - just nu befinner vi oss i norrland - men dom gick hemskt snabbt.

Jag förstår inte hur allt kunde gå så snett mellan oss J.
Men framför allt vet jag inte hur jag kunde tro att du hade förändrats. Visst så har du förändrats, men inte till det bättre.
Nu när jag träffar dig känns det inte som om jag känner dig, som om du vore en främling. Allt jag ville var att ha dig kvar i mitt liv, men nu vet jag inte längre. Får ingen ordning som helst på mina känslor och tankar om dig. Men det kanske är bäst att vi inte ses på ett tag, verkar att det blir så från din sida. Hatar att bråka med dig, det har jag alltid gjort. Men mest av allt hatar jag att jag inte hatar dig.

Remeber that life´s a bitch, and try your best to get used to it.


RSS 2.0