Church bells

Bröllopet i lördags var jätte fint, Dom hade fixat allt så perfekt. Ann-Sofie och Alagi var något oerhört vackra, blev tårögd bara av att se dom.
Vigseln var bekväm och fin och självklart - som jag förutspått - började jag att stor böla. tårarna tog inte slut, de bara vällde ur mig, haha det va bara att sminka om sig efter det. Innan min systerson skulle lämna fram ringarna till brudparet, så meddelade han för alla gäster att han skulle bli storebror -"Mamma är gravid"-.
Det blev en trevlig och lyckad kväll, och maten den va helt underbar. första rätten var en gambiansk maträtt, fisk med ris, sen hade dom kokta grönsaker och en underbar god sås/röra till det. Sen var det en efterrätt, choklad/kola kladdkaka som var himelsk god - det var faktiskt Ann-Sofies kollega som hade bakat dem -, Sen ett tag efter blev det kyckling och lamm, och sedan blev det bröllopstårtan. Som sagt var det en underbar kväll, men man var helt slut i kroppen när man kom hem.

Snyft snyft snyft säger jag bara. Nu har jag läst klart den fjärde och sista boken av twilight serien. Dom bökerna är bara helt enkelt bäst, dom har allt.  jag rekomenderar dom stark mycket
- av Stephenie Meyer: Twilight,  New moon, Eclipse och Breaking dawn

Andra böker jag även rekomenderar är shopaholics serien, vilka som är oerhört roliga.
- av Sophie Kinsella: En shopaholics bekännelser, En shopaholic i New York, En shopaholic säger ja, En shopaholic får en syster och En shopaholic i väntans tider  ( har ej läst de två sistnämnda men längtar efter att göra det)

Nu håller jag på att läser Allt för min syster skriven av Jodi Picoult - vilken jag läste förut, men inte hela - (den ska även komma ut på film) och efter den ska jag ta mig an - vilken jag också har läst tidigare- boken flickan från ovan skriven av Alice Sebold. Båda dom här bökerna rekomenderar jag.

Puss Puss.


Smile for the baby

Så i lördags så firade vi Anna att hon fyllt 20 år. Det var en jätte rolig kväll, fast framåt småtimmarna blev det lite rörigt, men ska inte gå in på detaljer, men fall man bortser från allt det röriga så hade vi en super härlig kväll.

Nu är det inte långt kvar till min syster ska gifta sig, ska bli så spänande - jag kommer antagligen att storböla -.
Eftersom jag såg att min syster hade nu berättat detta i sin blogg, så tänkte jag att det kan jag då också göra. Jag ska bli moster igen, är något så otroligt lycklig över det. kan knappt vänta tills lilla beben kommer, ååååå. År 2009 är ett händelserikgt år för min syster, Hon har taigt körkort, ska gifta sig och väntar sitt andra barn!! Min systerson Jay är överlycklig att få bli storebror, haha för ett tag sedan när jag skulle krama min syster hejdå, så skrek han " Akta magen, akta bebisen Vanessa!!! ". Är så glad för syster skull att jag nästan bara vill skrika ut min glädje! fast det skulle nog inte grannarna uppskatta särskilt mycket.
Men nu ska jag nog ta och dejta John Blund ett par timmar, natti natt!

Puss puss.

RSS 2.0