Finally

Nu är det bara 6 timmar kvar tills min Anna kommer hem! Det pirrar i hela mig av längtan! Tanken på att hon kommer att vara hemma i 5 veckor gör mig något underbart lycklig!!

Puss puss.

It´s real.

Sist jag skrev så var jag i norrland, hade det riktigt roligt och mysigt där. Vi myste framför tv:n, festade och tro det eller ej - ni som känner mig lär bli förvånade - så fiskade jag. Vilket jag inte va proffs på, men nu har jag iallafall testat.

Igår va jag och klippte mig och shoppade. Nu har jag håret till axlarna ungefär, riktigt nöjd. Eftersom sommarn nu är här blev det att handla tre nya tunikor/kläningar, En turkosfärgad, en korallfärgad och en vit med färg glada tryck, vilka jag tror ska föreställa löv, love them all. Sen blev det såklart - som alla andra sommrar - att köpa nya solglasögon. sen hittade jag ett jätte fint nagellack jag inte kunde motstå. Det är en rosa/orange färg, vilket ser otroligt snyggt ut nu när man har en liten solbränna.

Igår va även en riktigt speciell dag, det va nämligen Annas födelsedag, hon fyllde 20 år - GRATTIS - . Hon kommer hem imorgon - vi ska fira henne på lördag - och det bästa av allt är att hon ska stanna här i 5 veckor!!

Nu är det inte alls långt kvar till min syster ska gifta sig - nio dagar kvar för att vara exakt -, längtar såå, det kommer att bli så fint!

Puss puss!

LOVE

I onsdags så åkte jag upp till min Anna, nu sitter vi och små dricker och ska snart dra på fest, riktigt trevligt!

Puss puss.


wonderful cruise

Sist jag skrev skulle jag på Johans studentskiva och det var riktigt roligt där! så tack för en rolig kväll!

Förra veckan var det kryssning med Tovas mamma Ewa - Vi firade hennes födelsedag genom att åka på kryssning- , Ewas kille Hasse, Tovas systrar Ellen och Katrin och Katrins son Kevin, Jag, Anna och Tova såklart! Det var alldeles underbart! 2 helt perfekta dagar! Tack allihopa som gjorde kryssningen underbar!
Men när jag kom hem blev jag oturligt nog sjuk, men det var det värt!


Puss puss.

RSS 2.0