That you might misbehave

Just nu sitter jag hos Tovi och små dricker, vi väntar på att Tintin och Lelle ska komma, sen ska vi dra på Johans studenskiva! 

It's a simple fact

Idag har jag varit med systerystarna på brudkläningsjakt. Det var så många vackra kläningar att jag skulle vilja gifta mig bara för att ha en anledning till att köpa en strålande häpnadsväckande kläning! Ann-Sofie hittade en som passade henne perfekt, hon var så vacker! Den blev en lavendellila siden kläning - lila har ALLTID varit Annsos färg-, man såg på henne att hon var riktigt nöjd.
Igår var jag på intervju på Alma folkhögskola, det verkar vara en väldigt bra skola. Men han jag pratade med tipsade mig om folkhögskola på distans - eftersom han visste hur bra distans funkar för mig, och även för att jag gillar det -, så har kollat runt lite, ska titta närmare på saken ikväll och kanske till och med söka dit.
Nu har jag en plats på sthlms tillskärarakademin! Det känns oförklarligt spännade och underbart att börja där!! jiipie!
Imorgon ska jag träffa Jim, förhoppningsvis blir det bra väder, för då ska vi åka in till nån park och fika, annars blir det att hitta på något annat.
På söndag så är det Johans studentskiva att gå på.
Om exakt en vecka så är min Anna hemma!

Puss puss.

I can lay my body down But I can't find my sweet release

Jag känner mig så trasig. Förra veckan var ett rent jävla helvete, kunde inte sova men var trött konstant, gick bara runt som en salig ande. Visste att jag var vaken men kände ingen kontakt med livet runt om, som om jag var fast i en bubbla. Jag klarar inte av att hantera Flisans död, jag vet att hon inte finns men vägrar tro på det på något konstigt sätt. Men känner hela tiden tårarna som ligger och trycker, ju längre jag skjuter upp detta desto svårare och jobbigare har jag det, men tanken på att hantera det finns inte just nu. Men de senaste dagarna har varit rätt bra iallafall. Idag var jag hos doktorn och snart skulle hon och jag träffa någon annan doktor som jag kommer se regelbundet. Så nu är det bara för mig att undvika ett sammanbrott.

Puss puss


Hoping what you need is behind every door

Vill inte ha den här värkande smärtan och hopplösa saknaden, snälla kan den inte bara försvinna? tydligen inte, eftersom jag fortfarande sitter ihopkurpen i det lilla kolsvarta rummet, hatar att vara här!!! faaaaaan!


Självklart har jag ljusa delar i mitt liv och de är det som håller mitt hjärta fortfarande bultande. Tack för att ni finns mina käraste! 

God took your love from me, He needed an angel so it seems

                                                          Felicia Fernström Östman - 1999 - 2009 -

Idag så spred min vackraste lilla kissemiss flisan sina vingar, saknar henne så mycket, men att avliva henne var det enda humaniska att göra, annars så skulle hon säkert att inom de närmaste veckorna få det väldigt ont, och vi kände att hon är värd så mycket mer, allt vi vill är att hon ska må bra, men det gör så jävla ont att behöva släppa taget om henne.
Vet inte hur mycket mer mitt hjärta orkar, alla jag älskar bara försvinner, först det där med Jim, sen dog min morbror Ebbe, sen dog min käraste mommo och nu finns inte min älskade lilla tös längre, och allt det hände inom ett år. Ordspråket att olyckor kommer sällan ensam, stämmer och jag hatar det! vet inte vart jag ska ta vägen. Det svarta tomma hålet som tynger i min bröstkorg bara växer och växer. Jag brukar komma på mig själv att strosa runt som en salig ande och jag orkar inte det här längre, är det här vad livet är? bara massa smärta överallt.
Faaan vad jag hatar det här!!


Spring

Ohh vad jag älskar vädret vi har nu, solen skinner och värmer oss alla, blommorna börjar slå ut, till och med fjärilarna har vågat sig ut nu.
Senare idag, runt sju snåret, ska jag och Tovi dra till muskö. Det ska bli skönt att komma ut på "landet" ett tag, plus att allt är så fint där på våren/sommaren.
Anna åkte hem igår, vilket känns overhört tråkigt. Men det positiva är att hon kommer hem snart igen, och då ska vi dra på kryssning för att fira Ewa - Tovas moder -.
Nu ska jag ut och ta en cigg och njuta av det finfina vädret!

Puss puss.

- Fjärde april

Inga kommentarer. - gahh-


Times go by.

Idag, den första april, var det ett år sen jag och jim gjorde slut, kan inte förstå hur snabbt tiden har gått. Men är glad hur allt blev tillslut, hade aldrig trott för ett år sen att vi skulle vara så bra vänner som vi är nu.

Inte långt kvar tills Anna kommer hem nu! längtar längtar längtar!!! Sen så är det Tintins födelsedag, 18 år!  vår lilla pojk blir en vuxen man nu! Hoppas verkligen att lördag blir en lyckad kväll. har sett fram imot den rätt länge nu. Självklart kunde jag inte låta bli att köpa lite nytt för kvällen. Var i stan i måndags för att betala Annas biljett. Så jag och Denise tänkte att vi kunde ta en snabb tur genom några affärer, det slutade med en ny tunika Svart/grå med zebra mönster, armband, halsband och ögonbrynsskugga. Men vad kan man göra om man bara älskar att shoppa!
Vi fick hem lilla Flisan från sjukhuset, men det är sådär med henne. Vill bara att min lilla kika ska bli frisk!
Nä nu ska jag hoppa in i duschen.

Puss puss.

RSS 2.0