-I'll swear I'll never give in, I'll refuse

Jag älskar att designa kläder, såg en sida på Elle, där man kan skicka in en design på en kläning och vinna chansen att få vara med på Elle-galan. Känner att jag måste testa det, kanske inte vinner för finns säkert många andra som skickar in, men tänk om! åå det pirrar i hela kroppen bara när jag tänker på det!!!!

Imorgon ska jag och systrarna till stan, vi ska ha en liten systerdag, käka lunch och snacka skit. Dessutom ska Denise pierca sig, och håll i hatten nu läsare, hon ska pierca sig i bröstvårtan. Åå det gör ont att bara tänka på det, aj aj. Men syster har verkligen bestämt sig för det, haha fast vet att hon kommer vara otroligt nervös imorgon. Piercing i bröstvårtan skulle nog aldrig vara en grej för mig, men tycker att det är otroligt sexigt med killar som har piercing i bröstvårtan.

Imorgon händer även världens roligast och bästa, Anna kommer nämlingen hem till stockholm <3 har saknat henne så mycket!! Hennes tåg kommer in klockan 22:00, så jag kommer vara där och möta dom. Vi kommer att ha det så roligt i helgen!


Anna <3 Vanessa

Anna och Jag <3



- I can´t bring you back

Idag har jag pluggat rejält mycket matte, är stolt över mig själv! Men algebra och funktioner är riktigt kul faktiskt, speciellt när man får rätt.
Idag skulle jag och Tovi gå upp till centrum (eller snarare pulsa oss fram i snön) när vi kommit fram upptäcker Tova att hon glömt pengarna hemma, så det var bara att vända och gå tillbaka. haha fast vi fick oss en trevlig promenix :)

Gud så fint det är med snö, allt är så vitt och perfekt. Världen blir plötsligt så mycket vackrare när allt är vitt och istappar som ser ut som kristaller. Just nu skulle jag bara vilja fly iväg till ett förtrollat vinterland och bara få vara och bara känna lycka och inte denna sorg och saknad.

Kastanjen (ett sjukhem mormor bodde på) ringde mamma idag, dom bad henne att tömma mormors rum för att det ska komma en ny patient som ska ha rummet, men dom sa det på ett så taskigt och dåligt sätt. Stackars mamma var alldeles förtvilad. Försöker så gott det går att vara stark för mammas skull, men vet inte vad jag ska ta mig till. Det är en sån stor sorg och saknad här hemma, man känner det i luften, känns som om man kvävs.

Nu har älskade skitungens (systerson) reklamfilm kommit på internet.

Han är killen med afro vars "syster" knuffar till honom..
Filmsnutten finns under recent work  ->  see more , om den inte kommer upp på startsidan.

Willys "Milk"

Nu är det bara två dagar kvar tills  min Anna kommer! LÄNGTAR <3! Malin kunde följa med ändå, och hennes pojkvän Putte kommer också och Jocke kommer självklart också med :) Fan va kul vi ska ha det! :)

Nu ska jag läsa lite engelska sen ska jag slumra, natti natt.

- Happy birthday

Sådär ja, nu är man 18 år.
Igår gick jag, Tova, Denise och Johan ut på krogen, vi hade det riktigt kul, haha jag vet iallafall att jag och Tova hade det, tack för en underbar kväll! Fick världens godaste rosévin av Tova, mums mums var det! Tack gummsan.

Idag kom äldstaSyster med familj hem till oss, mellansysters pojkvän kom också :) Vi åt oxfile med potatis, smaskens.
Jay var så himla ivrrig på att jag skulle öppna pressenterna, så gjorde det innan efterrätten, enbart för han skull (A) haha.

Present lista:
- Av mamma och pappa har jag fått en skinnjacka och ska få en mobil

- Av Ann-Sofie, Alagi och Jay fick jag pengar, och Ann-Sofie hade skrivit något otroligt fint till mig i kortet, blev rörd och tårögd

- Av Denise fick jag ett par urläckra skor som kommer från Paris, ett  urgulligt berlockarmband, ett jättefint halsband, en finfin smyckehållare, en scrapbooking bok, en bok, en söt anteckningsblock liknande, en gullig spegel (som hon hade målat själv), hon hade gjort en sötsöt strut av tyg som hon fyllde med brända mandlar (hon hade lagat dem själv)

- Av båda systrarna fick jag en Barcardi limon flaska.

Tack så jättemycket för alla underbara och fina sakerna, Älskar er! <3



Äntligen 18 år!


- Empty inside

I torsdags den 20 november spred min mormor sina vingar och flög iväg. Jag saknar henne något hemskt, det värker i hela kroppen, känner mig så tom och orklös. Hon betydde oändligt mycket för mig, kan inte förstå att hon är borta nu. Vill ha henne här. 
Men hann iallafall säga farväl. Jag kysste henne på pannan och sa att hon är den finaste, att hon är änglarnas ängel och att jag älskar henne. Sen dog hon 12 timmar senare.



R.I.P Mormor Birgit Ann-marie Fernström, du var älskad av många.
I mitt hjärta kommer du leva.

<3

Jag vet att du dansar med morfar nu!

-

Just nu pratar jag med min gulliga Anna, Älskar dig mest söti!
Älskar att prata med henne på kvällarna, känns precis som förr, då vi alltid gick på promenad på kvällarna och sen ringde varandra när vi kom hem.
Idag har jag varit i stan med mamma, jag fick en underbar skinnjacka, ett par snygga vinter skor och vit ullmössa och vantar som är så mysiga :)
Sen bjöd mamma mig på Pizzahut, där vi tog en varsin ceasar sallad, det är den godaste sallad jag någonsin har käkat, beställer alltid den salladen där, mumms!
Är så himla trött nu, ska ta och lägga mig och läsa lite sen ska jag sussa, godnatt!

The hardest words to hear

17/11- 08


Har inte skrivit över helgen, så lite uppdatering. I lördags var släkten här (ett par styckna iaf) vi firade mig, Denise och Jay. Hade det riktigt trevligt. Min kusin Malin och hennes man Ola kom med sitt äldsta (Ofelia) och sitt yngsta (Eskil, är bara ett par månader) mellanbarnet (tyko) stannade hemma hos mormor (min moster). Det var jättekul att träffa dom, vi ses inte ofta med tanke på att dom bor i karlskrona. Hade inte träffat lillen förrens nu, han är helt urgullig. Och Ofelia hade blivit en stor flicka, så himla fin liten flicka det, haha lektanten man är så fick jag leka kurra göma med Jay och Ofelia :)

I söndags så fyllde lillprinsen (min systerson Jay) 9 år! GRATTIS <3
Den dagen åkte jag, mamma och pappa till länna för att kolla på mobil till mig. Men den jag vill ha fanns inte där, så slutade att vi beställde den från internet istället. Sen åkte vi till mormor, hon verkade bättre nu, väldigt klar i ögonen, men hon var väldigt trött så var bara där en kortis. När vi kom hem mådde jag skit, vilket jag gör nu också. Men det är ju nåt jävla förskylnings grej som går nu.

Idag gjorde jag något dumt mot mig själv, har inte gjort det på evigheter för vet att det är fel av mig, men hade en sån panik att det var den enda utvägen jag såg. Är besviken på mig själv, att jag bröt ett löfte som jag lovat mig själv.
 Allt känns bara så jobbigt nu. Får ingen ordning på mina tankar, dom bara flyger runt i mitt huvud och jag vet inte vad jag vill och hur jag känner.

En tanke som stör mig är att jag inte blir av med en känsla för en person. Vet inte varför, men föll för han, men det gick ju som det gick.
Sen finns det en som jag fortfarnade älskar, det gör jag verkligen, men vet inte om "kärlekskänslorna" finns kvar, vet inte om jag vågar gå tillbaka till det, vet inte ens om det skulle funka. Men jag får helt enkelt bara ta allt som de kommer antar jag.

So much to be done

Idag har varit en riktig slavar dag. Har städat hela huset, och då har jag verkligen städat, plockat undan saker, dammat, gjort rent bord och speglar, städat duschrummet och badrummet, dammsugit och skurat golven i hela huset. Fy fan vad jag var utmattad. Usch!
Efter det var det dags att plugga, det tog ju sin tid också. Men matten var rätt kul idag (trodde aldrig att jag någonsin skulle säga det).
Senare så bakade jag muffins (de blev jätte smarriga) till "släktkalaset" som är imorgon. Receptet var på 8 muffins, så tänkte att jag dubblerar det så jag får 16 men istället blev det 24 på nåt konstigt sätt. Så hoppas att släkten äter mycket nu med tanke på att vi har massa andra godsaker.
På kvällen gick jag ut på promenad med Tovi :)
Nu är jag riktigt jävla trött så ska nog nanna nu.

Saknar dig Anna!

Don't say, Don't dare to say

Idag har jag och Denise varit och hälsat på mommo. Hon var mycket piggare idag, hon låg till och med och pratade med mig och Denise, fast när hon pratar hostar hon så hemskt, så vi sa att hon skulle vila istället. Hon andades väldigt tungt, men när hon somna såg man knappt att hennes bröstkorg rörde på sig, jag och Denise fick panik, men när jag strök handen över hennes panna så öppnade hon ögonen och log. Har aldrig blivit så rädd förrut.

Börjar känna mig sjuk nu också, kan inte bli det nu, för på lördag kommer släkten hem till oss, och då vill jag vara frisk och pigg. 
Nej nu ska jag ta och sova.


I bought a ticket to the end of the rainbow

Även denna dag började med att min personliga väckarklocka Anna ringde :) Men jag klagar inte :)
Om två veckor kommer hon hem, fan va jag längtar, då är V.A.T samlade igen <3 Hoppas verkligen att det inte kommer dröja länge tills Anna och Jocke flyttar hem :) Ska prata med min morbror om han tar eller känner några som tar lärlingar på sina företag, då kanske Jocke har ett jobb här :) Fan va bra!

Planen var ju att Malin (hon bor i norrland också, en urgullig tjej) skulle följa med Anna och Jocke ner hit till stockholm, för att fira mig, men det har typ skitit sig :( 
För att dom ska åka ner på onsdagen den 26:e nov, och den 28:e skulle nån komma till deras skola för att dom ska pröva studentmössor, tydligen kommer bara dom en gång, så malin måste vara där då :(  Så jävla irreterande att det va tvunget att just vara en av dom dagarna när hon skulle vara här.

Imorgon ska jag nog ta och hälsa på mommo, för annars kan jag inte göra det förrens på söndag och känns att det är för långt imellan.

V.A.T <3

 Älskar att vara i mitten av er två, för då vet jag att jag är omringad av änglar!

So innocent like a delicate doll of porcelain

Dagen min började med att min älskade Anna ringde :) haha hon har blivit min personliga väckarklocka :)
Saknar dig nåt hemskt mycket Anna<3 Men om 16 dagar är du här :)

Senare åkte jag och syster (Denise) in till stan, Denise köpte en urgullig kjol och en tröja, vi åt på en kina resturang och senare gick till gamlastan i ovädret, syster hade nämnligen råkat peta bort pluppen i sin percing, så då fick vi gå till A´n´t och fixa det. Sen tog vi tåget till medborgarplatsen för att träffa mamma på södrastation. Där gick vi till sös för att hälsa på mommo.
I mina och mammas ögon hade hon blivit mycket piggare, fick en värm känsla i hela kroppen när jag såg henne le, men min moster hade varit där tidigare på dagen och då hade det inte alls vart bra med mormor. Men det går ju upp och ner hela tiden, önskar bara att det alltid skulle gå upp. Men hon ska klara det här ska ni se, hon måste göra det.


På lördag är det 11 år sen min farfar dog, det känns jobbigt, jag var alltid farfars lilla flicka. Jag är han upp i dagen enligt pappa. Även om jag bara var 7 år när farfar dog, kan jag känna ibland när jag är ledsen att allt jag vill är att sitta i hans knä.

Just make a smile, come back and shine just like you used to do

Käraste Mormor, allt jag vill är att du ska bli bra igen. Det tär att se dig så här dålig. Vet inte vad jag ska ta mig till utan dig. Det bästa som fanns när jag var liten var att åka till dig, och det är det fortfarande.

Har alltid velat vara som du, En kärleksfull, omsorgsfull, rolig, snäll, vacker, betämd, stark och envis kvinna. Om jag bara skulle kunna bli hälften som du skulle jag vara nöjd. Du är min förebild.

Det finns nog ingen som kan få mig att skratta som du, även om du vart dålig har du alltid haft humorn uppe.
Men du är den starkaste jag vet, du har lurat döden förr, och jag vet att du kan göra det igen.
Älskar dig Mommo, du är änglarnas ängel! <3

Älskar dig!

-

Ok, Jag SUGER på att skriva blogg, men är fan knappt inne på datorn. Men har fått en egen nu, så här ska de bli ändring!

RSS 2.0