Always.

Denna vecka har varit lugn, fast har haft fullt upp ändå. I torsdag va jag i handen och fikade med Jim - föredetta fästman -, det var riktigt trevligt. Känner att jag behöver honom i mitt liv på ett eller annat sätt, och det här sättet funkar faktiskt riktigt bra. Känner att jag har fått tillbaka en väldigt nära vän, vilket fyller mitt hjärta. Även om jag har varit ledsen och arg på han, så har jag ändå saknat hans sällskap väldigt mycket. Efter fikan så åkte jag in till söder och möte upp mamma, sedan gick vi till doktorn min. Det var väldigt jobbigt, men är ändå nöjd med vad vi kom fram till, visst det kommer bli tungt men det är något jag måste göra för att få den starka viljan till att bli frisk. Så jag hoppas på det bästa!
I fredags städade jag och syster huset - vilket har betalat Annas biljett hem -, sen kom lilla systerson hem till oss, det blev en riktig "framför tvn mys kväll".  Kom hem från jobbet för ett tag sedan, så nu ska jag fixa lite med jobbpapper och sen får jag se hur kvällen blir.

Puss puss.

- Waiting

Ja den största delan av dagen spenderade jag på djursjukhuset i Bagarmossen. Våran lilla Flisan såg inte ut att vara så kry, så vi valde den säkra sidan och åkte in med henne. Mesta av tiden satt vi bara och vänta, - jag, pappa och mamma - men vi träffade på en jättetrevlig tjej, så vi fick tiden att gå rätt snabbt genom att prata om både de ena och de andra. Lilla Flisan fick stanna över natten för yttligare prover, så förhoppningsvis får hon komma hem imorgon, saknar henne redan.
Det var väldigt kul att se Bagarmossen igen, - jag födes och bodde där tills jag var 10 år - dom hade byggt väldigt många nya höghus där. Ett höghus var så otroligt snyggt, vill bo i den! Mycket var annorlunda, men allt som allt var det samma vanliga Bagis. Mamma fick lite hemlängtan när vi var där, men det är inte så konstigt eftersom hon har bott där den största delen av sitt liv. Inte mycket mer har hänt idag. Men nu ska jag nog ta och lägga mig, imorgon ska jag till handen och träffa Jim, tror vi ska ta oss en fika.  

Puss puss!

Oh happy days!

Ok vet att jag ej har skrivit på ett tag men min söta Anna har varit hemma så all min tid har gått åt henne och att fira Tovis födelsedag! Födelsedagen var hur rolig som helst, - förutom att man blev utkastad från krogen och plus att det var svindyrt där - verkligen ett minne för livet! Lördagen var vi på Roj-teatern som visade uppsättningen Peter Pan. Hur bra och rolig somhelst! Rekomenderar att ni ska ta och se den! Ja Det har varit en fartfylld och underbar vecka! Och nu har vi även bestämt att Anna ska komma hem igen lite mer om en vecka bara, längtar! då blir det även att fira Tintin som fyller 18 år.

puss puss!

Right where they belong.

Sådär ja, nu har jag köpt mina underbara skor! precis som jag skrev igår att jag skulle göra!
Sen blev det även en väska som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Men nu ska jag ta ett litet uppehåll med shopping tills på torsdag då jag och Anna ska in till stan, haha som jag kanske har tjatat om ett tag nu, men men det får ni vänja er vid. Sökte in till två folkhögskolor idag, väntar spänt efter intervju med dem.
Just nu pratar jag med Anna, men hennes mamma ringde så hon koppla ifrån mig ett tag, men känns som om hon kanske har glömt bort att jag är på andra linjen haha har väntat ett tag nu.
Ska snart lägga mig och läsa min fängslade bok, ska upp tidigt och jobba imorgon - kanske ni inte visste? har ett jobb 10 timmar i månden som ledsagare -, vi ska åka in till stan och gå på bio. Sen blir det hem, fixa iordning sig och dra ut med Tovi. Godnatt på er!

Puss puss.

Shopingbag

Idag när jag gjorde mig iording för att åka till handen märker jag att min plattång gått sönder - gahh -, så dagen började med att jag var rätt förbannad. Jag fick skjuts in till handen för mamma och pappa skulle tartuera sig, pappa tartuera ett vikingasvärd med en omslimgrande orm runt på underarmen, mamma tartuera en trärot som var formad som en orm på foten, bådas blev skitsnygga. - Förresten så är man själv tartuerad nu, en blomma på handleden, som var en systertartuering - aja hursomhelst så mötte jag Denise i Handen och shoppingen började, för mig blev det en ny plattång, en underbar jacka, jag och Denise köpte en bröllopspresent till vår käraste storasyster som gifter sig i juni, väldigt nöjd med den. Jag såg två par underbara skor men köpte dom ej, men nu är det det enda jag kan tänka på, så blir att åka imorgon och köpa dem.
Har pratat med Anna idag så vi har planerat lite till tovis födelsedag. Längtar!!
Haha Tova idag träffade vi "Maja" den 12:e mars år 2009, haha Tova ja det är otroligt nog Mars.
Men nu ska jag forsätta titta på "criminal minds".

Puss puss.

Loved it!

Sådär ja, nu är man hemma från bion. Filmen var faktiskt väldigt bra, den var inte som jag trodde den skulle vara - den var bättre, stor succé -. Men dock så i mitten av filmen blev duken helt svart, lamporna tändes, folk började surra. Ungefär 10 minuter senare kom en personal in och förklarade att dom hade tekniska problem - nähä -, som de skulle åtgärda så fort som möjligt. Men för avbrottet ersatte dom oss alla med en varsin gratis biobiljett. Ungefär 5 minuter efter personalen gått, så startade filmen igen. Så nu har man en grattis biobiljett - härligt -.
Kvinnan som satt bredvid mig var lite lustig, vissa scener i filmen var spänande så man hoppa till lite, men hon bredvid sprattla som en fisk på land när hon blev rädd/överaskad, kunde inget göra förutom att skratta så tyst jag kunde.
Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt och göra pilates, sen ska jag dra till stan med systeryster. Godnatt.

Puss Puss.

only one week from here.

Har precis pratat med min käraste Anna, idag är det exakt en vecka tills hon kommer, längtar något otroligt, hoppas att den här veckan kommer gå snabbt. Dagen efter Anna har kommit ska vi gå på stan och titta på en present till Tovi som fyller 19 år snart - den 20:e mars för vara exakt - sen ska vi även strossa runt och kolla på kläder till oss själva. Längtar verkligen efter att shoppa med Anna, var så länge sen nu.
Idag ska jag på bio med mamma och Denise, vi ska se "männ som hatar kvinnor", har hört att den ska vara väldigt bra. Både mamma och Denise har läst boken, känns lite tråkigt att jag ej har gjort det, men men tar mig nog an den snart. Men just nu läser jag "Twilight" på svenska heter den "om jag kunde drömma", har sett filmen och den ÄLSKADE jag, och ni vet vad man säger : boken är alltid bättre en filmen. Det är verkligen alltid så, fast tycker att dom har fått med mycket från boken i filmen ändå.
Nu ska jag ta och hoppa in i dushen - vi har faktiskt ett helt nytt duschrum nu, skit snyggt och fräscht är det, love it! - och sen ska jag göra mig iordning för bion.

Puss puss.


Honey, i`am back!

Tack gode gud att jag inte tjänar pengar på att blogga, för i så fall hade min plånbok varit jävligt tunn.
Har inte bloggat sen innan nyår, så det blir svårt att skriva om allt jag gjort, men i storsett har det varit bra.
Har äntligen skaffat facebook, vet att jag är väldigt seg, men min ursäkt är att jag knappt är inne på datorn som ni kanske redan vet - bortsett från plugget genom datorn-. Disatans utbildningen börjar nu gå mot sitt slut, ska faktiskt söka till folkhögskola i höst, är väldigt förväntansfull inför det. Men en sak jag är ännu mera förväntansfull till är att jag ska gå på en utbildningskurs på stockholms tillskärarakademin - Längtar -.

Just nu står tvn på kanal fem - i väntan på despret och christine - och pogrammet "den rätte för Rosing" är, nåt jag stör mig på är att en kille på 19 år fortfarande är kvar, jag menar han är ju fortfarande väldigt ung, har säkert inte mycket erfaranhet av livet och är med i en tävling för att vinna Rosings hjärta, hon är ju ute efter något seriöst. Rosings dotter skulle passa bättre med honom, hon är 15 och han 19, det är bara 4 år i mellan dom, mellan han och Rosing är det 15 år. Visst så spelar åldern ingen roll, men han är så pass ung, är han redo för familjelivet? But who knows maybe they are perfect for each other.

Ska banne mig försöka hålla den här bloggen i liv! ska göra mitt bästa att skriva så ofta jag bara kan!

Puss Puss.

RSS 2.0